Spar Kunstkerstboom 180cm (exclusief puppy )

149.00

Spar Kunstkerstboom 180cm (exclusief puppy ) Kunstkerstbomen Verfrissend Groen EUR149.00

Artikelnummer: Xmasdeco38596 Categorieën: , , Tag:

Een schitterende boom van 180cm hoog met een diameter van 100cm. De Spar Kunstkerstboom is voller van onderen en en loopt taps toe naar boven, net als een echte spar! De boom is gemaakt van PVC met een donkergroene kleur. De boom bestaat uit 3 delen die gemakkelijk in elkaar geklikt worden, waarna je de takken van de boom makkelijk kunt uitklappen. Uiteraard leveren we er een stevige metalen voet bij, waarmee u met gemak de boom stevig neer kan zetten.

De Xmasdeco Spar Kunstkerstboom is brandwerend en kan indien nodig worden geleverd met een veiligheidsperimeter certificaat.

De Spar boom wordt geleverd zonder verlichting.

Verzendkosten: 0.00
Verzendtijd:2 dag(en)
EAN:7422220976942
Voorraad:199

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis.

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

winkels