Premium Kunstkerstboom 120cm

119.00

Premium Kunstkerstboom 120cm Kunstkerstboom buiten Verfrissend Groen EUR119.00

Artikelnummer: Xmasdeco1572 Categorieën: , , Tag:

Een schitterende kunstkerstboom van 120cm hoog, met een diameter van 102cm. De boom heeft een unieke grillige vorm; voller van onderen met een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! Ons team van professionele kerstdecorateurs heeft deze boom bewust zo ontworpen, omdat de decoratie dan mooi vrij hangt in de boom en alle kans krijgt om te “shinen”!

De boom is gemaakt van PVC in een natuurgetrouwe, donkergroene kleur. De kerstboom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Wij raden u aan de takjes vervolgens uit te spreiden als een waaier, voor een optimaal gelagerd effect. De kunstkerstboom wordt geleverd inclusief een gratis groene guirlande van 125cm voor het ‘wegwerken’ van de metalen voet, zodat de boom nóg echter lijkt. 

De 150 LED lampjes zijn warm van kleur (2.000 Kelvin) en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd voor een optimale verdeling en super sfeervol

Verzendkosten: 0.00
Verzendtijd:2 dag(en)
EAN:7438243567531
Voorraad:199

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis.

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

winkels