Premium decoratie pakket van 95 ornamenten in gouden tinten voor een kerstboom van 150 cm

179.00

Premium decoratie pakket van 95 ornamenten in gouden tinten voor een kerstboom van 150 cm Decoratie Pakketten EUR179.00

Artikelnummer: Xmasdeco6113 Categorieën: , ,

Onze decorateurs hebben de mooiste tinten en juiste verhouding aan maten ornamenten bij elkaar gezocht. Resultaat is een pakket met een overdaad aan ornamenten, waarmee je zelf kunt decoreren als een professional!

95 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) in maten variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In een stijlvolle en eigentijdse ton-sur-ton kleurstelling in warme gouden tinten met een ‘vleugje mokka’
Gegarandeerd een sprankelende kerst!

Als finishing touch bevat dit pakket twee zakjes kunstsneeuw en twee zakjes goudkleurige tinsels.

Verzendkosten: 0.00
Verzendtijd:2 dag(en)
EAN:7422220966929
Voorraad:150

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis.

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

winkels