Premium decoratie pakket van 145 ornamenten in groene tinten voor een kerstboom van 180 cm (exclusief kerstboom)

179.00

Premium decoratie pakket van 145 ornamenten in groene tinten voor een kerstboom van 180 cm (exclusief kerstboom) Decoratie Pakketten Verfrissend Groen EUR179.00

Artikelnummer: Xmasdeco6130 Categorieën: , , Tag:

Onze decorateurs hebben de mooiste tinten en de juiste verhoudingen ornamentenmaten geselecteerd. Het resultaat is een pakket met een overvloed aan ornamenten, waarmee je jezelf als een professional kunt versieren!

145 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) in afmetingen variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In een stijlvol en eigentijds toon-op-toon kleurenschema in frisse groentinten
Een sprankelende kerst gegarandeerd!

Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakken kunstsneeuw en maar liefst twee zakken groene tinsels.

Verzendkosten: 0.00
Verzendtijd:2 dag(en)
EAN:7422220967957
Voorraad:9

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis.

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

winkels