Luxe Nordmann kunstkerstboom 90cm

119.00

Luxe Nordmann kunstkerstboom 90cm Kunstkerstbomen Verfrissend Groen EUR119.00

Artikelnummer: Xmasdeco38602 Categorieën: , , Tag:

Deze kunstkerstboom is een ideale tussenmaat uitvoering van één van onze absolute bestsellers modellen: Xmasdeco Luxe Nordmann kunstkerstboom! Een werkelijk nét echte kunst kerstboom van 90cm hoog, met een diameter van 76cm. De boom heeft een unieke grillige vorm; voller van onderen met een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! Ons team van professionele kerstdecorateurs heeft deze boom bewust zo ontworpen, omdat de decoratie dan mooi vrij hangt in de boom en alle kans krijgt om te “shinen”!

De boom is gemaakt van PVC met luxe PE tips, die niet te onderscheiden zijn van de echte Nordmann takjes. De kerstboom kan gemakkelijk in elkaar geklikt worden waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Wij raden u aan de takjes vervolgens uit te spreiden als een waaier, voor een optimaal gelagerd effect. De kunstkerstboom wordt geleverd inclusief een gratis groene guirlande van 70cm voor het ‘wegwerken’ van de voet, zodat de boom nóg echter lijkt.

De 80 LED

Verzendkosten: 0.00
Verzendtijd:2 dag(en)
EAN:7438243571521
Voorraad:199

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis.

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

winkels