Luxe Nordmann kunstkerstboom 240cm

399.00

Luxe Nordmann kunstkerstboom 240cm Kunstkerstbomen Verfrissend Groen EUR399.00

Artikelnummer: Xmasdeco1528 Categorieën: , , Tag:

De Luxe Nordmann kunstkerstboom van 240cm. is één van onze absolute bestsellers! Een werkelijk nét echte kunst kerstboom van 240cm hoog, met een diameter van 137cm. De boom heeft een unieke grillige vorm; voller van onderen met een gelaagde structuur, net als een echte kerstboom! Ons team van professionele kerstdecorateurs heeft deze boom bewust zo ontworpen, omdat de decoratie dan mooi vrij hangt in de boom en alle kans krijgt om te “shinen”!

De boom is gemaakt van PVC en luxe PE tips, die niet te onderscheiden zijn van de echte Nordmann takjes. De kerstboom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden waarna de takken van de boom vanzelf uitklappen. Het pakket bevat tevens een extra groene guirlande van 200cm voor het ‘wegwerken’ van de metalen voet.

De 530 LED lampjes zijn warm van kleur (2.000 Kelvin) en hebben wij alvast voor je in de boom bevestigd voor een optimale verdeling en super sfeervol resultaat.

De boom is brandwerend en

Verzendkosten: 0.00
Verzendtijd:2 dag(en)
EAN:7438243575512
Voorraad:149

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis.

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

winkels