Luxe decoratie pakket van 245 ornamenten in zilveren tinten voor een kerstboom van 210cm (exclusief kerstboom)

579.00

Luxe decoratie pakket van 245 ornamenten in zilveren tinten voor een kerstboom van 210cm (exclusief kerstboom) Decoratie Pakketten Sprankelend Zilver EUR579.00

Artikelnummer: Xmasdeco6162 Categorieën: , , Tag:

Onze decorateurs hebben de mooiste tinten en juiste verhouding aan maten ornamenten bij elkaar gezocht. Resultaat is een pakket met een overdaad aan ornamenten, waarmee je zelf kunt decoreren als een professional!

245 ornamenten (en 5 reserve ornamenten) in maten variërend van 4 cm doorsnede tot maar liefst 15 cm doorsnede. In een stijlvolle en eigentijdse ton-sur-ton kleurstelling in frisse zilveren tinten met een ‘vleugje wit’

Gegarandeerd een sprankelende kerst!

Als finishing touch bevat dit pakket zelfs drie zakjes kunstsneeuw en maar liefst vier zakjes zilver tinsels.

Verzendkosten: 0.00
Verzendtijd:2 dag(en)
EAN:7422220973934
Voorraad:51

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis.

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

winkels